Naturlig kraft og effektiv oppvarming med vår populære Panasonic HZ25TKE-5 Bluefin

Vi kjører nå kampanje på en av våre mest populære varmepumper. Så langt lageret rekker!

Nå får du Panasonic HZ25TKE-5 Bluefin til kroner 19 990,- (veiledende pris kr 21 900,-), inkludert gratis montering (verdi kr 6000,-).

 

Forleng levetiden på din varmepumpe med antikorrosjonsbelegget Bluefin

Vi er i dag den eneste distributøren i markedet som tilbyr Panasonics beste nordiske varmepumpe med bluefin behandlet utedel. Bluefin bidrar til kontinuerlig energioverføring fra uteluften selv etter 5 til 10 års bruk og vil derfor forlenge levetiden på din varmepumpe betraktelig.

Bluefin belegget senker overflatespenningen på vanndråper noe som gjør at utdelens avriminger blir mer effektive, kontra en vanlig aluminiums radiator som isolerer og vil få problemer med å kvitte seg med vann fra utdelen ved avriming. Bluefin er spesialutviklet for nordisk klima og fordelene ved det blir enda mer tydelig i et kystnært Norsk klima. 

 

Vi leverer raskt til hele Norge

Ved utfylling av bestillingsskjema kontakter vi deg fortløpende med en montør lokalt i ditt område som kan avtale tid og sted for montering av varmepumpen. Du betaler når varmepumpen er ferdig montert hjemme hos deg å mottar derfor ikke faktura før i etterkant av leveransen.