Stillegående og effektiv varmepumpe fra LG

Vi kjører sommerkampanje på luft til luft varmepumpen Libero Plus fra LG så langt lageret rekker!

Libero Plus fra LG er en stillegående og effektiv (med hele 3,3 kW ved -7) luft til luft varmepumpe  som er god å bruke som kjøling samtidig som den sørger for et optimalt og sunt inneklima.

Spesiallagd for nordisk klima

Libero Plus er spesiallagd for nordisk klima og sørger for effektiv oppvarming av både hjem og feriehus. På varme sommerdager fungerer også denne varmepumpen utmerket til nedkjøling på for eksempel hytta, samtidig som den kan sørge for en stabil og jevn temperatur når du selv ikke er tistede.

Inkludert WIFI styring

Via SMART ThinQ Appen kan varmepumpen styres med WIFI, uansett hvor du er. Etter at du har koblet til kan du kontrollere temperatur, luftstrøm og timer via smarttelefon. Du kan koble flere enheter til varmepumpen slik at flere kan ha kontroll, i tillegg til at appen gir deg tilgang til andre LG produkter du måtte ha som kan styres via WIFI slik at du har alt samlet på ett sted. Appen gir deg også beskjed om når du bør bytte filter og ha vedlikehold på produktet for å sikre at varmepumpen din får en så lang levetid som mulig. Kostnad for montering av WIFI styring kommer i tillegg til øvrig tilbud.

Lav støy

LGs klimaanlegg med 19 dB lavt støynivå gir et lavt støynivå, samtidig som det gir frisk luft myk luft med bare 1 trykk.

Se produktark for mer informasjon her.

Vi leverer raskt til hele Norge

Ved utfylling av bestillingsskjema kontakter vi deg fortløpende med en montør lokalt i ditt område som kan avtale tid og sted for montering av varmepumpen. Du betaler når varmepumpen er ferdig montert hjemme hos deg å mottar derfor ikke faktura før i etterkant av leveransen.