f_mk

LG Nordic Prestige Plus 2018

LG sin nye toppmodell. Lanseres september 2017. Deres tidligere testvinner har blitt enda bedre med unike varmeegenskaper ved lave temperaturer. Sammenlign de tekniske data med hvem som helst.

LG Prestige Plus 2018 er råtassen blant årets varmepumper. Meget høye ytelser ved lave utemperaturer og en luftsirkulasjon uten sidestykke. I tillegg til en unik varmeeffekt har den innebygget wifi, Smart Diagnosis som overvåker pumpen kontinuerlig og meget gode allergifilter.

Dette er varmepumpen for deg som stiller strenge krav til ytelser og komfort. Feks gir LG Prestige Plus inntil 3,9 kW ved minus 25oC.

LG er også den eneste leverandøren av varmepumper som gir 10 års kompressorgaranti som sikrer deg trygg og bekymringsløs oppvarming av din bolig.

Se tekniske spesifikasjoner for enda flere detaljer om denne kraftvarmepumpen fra LG.

Veiledende pris

LG Nordic Prestige Plus F09MK 21 900 kr

LG Nordic Prestige Plus F12MK 23 900 kr

Priser er kun veiledende eks installasjon og kan variere med evt. kampanjer, kjørelengde for montøren og andre lokale forhold. Fyll ut kontaktskjemaet under så vil en dyktig lokal installatør gi deg et godt tilbud.

Fakta LG Nordic Prestige Plus

Nyhet høsten 2017

  • Fungerer ved utetemperaturer ned til -30oC
  • Innebygget Wifi styring
  • Bygget for vårt klima
  • Smart diagnosis 
  • A+++ markedets høyeste energieffektivitet
  • 10 års kompressorgaranti
Fakta LG Nordic Prestige Plus

Best i Test hos DTI?

Du finner LG helt i teten av alle luft/luft varmepumper som Energistyrelsen i Danmark har testet. (Per i dag er det de eneste testene som blir utført i Norden) Testene bekrefter at LG og Panasonic har de desidert mest energieffektive og energibesparende varmepumpene i markedet. LG har den nest høyeste års effektfaktoren (SCOP) av alle merker og modeller.

Hvis du vil se hele listen via lenken under så scroll deg litt ned på siden og velg luft til luft på venstre siden. "Effektivitet" som er en parameter som Energistyrelsen har testet viser hva som faktisk er mulig å realisere av effektfaktor i hver varmepumpe (SCOP). Altså hvor mange ganger mer varmeenergi varmepumpenpumpen kan gi enn det den bruker fra elnettet. 5,20 for en LG Nordic Prestige betyr at den i gjenomsnitt kan gi 5,2 ganger mer enn den bruker av strøm. Prestige modellen gir i tillegg nest høyest nominell varmeeffekt.

LG Nordic Prestige er den nest beste varmepumpen i markedet etter Panasonic VZ Heatcharge.

Varmepumper testet hos Dansk Teknologisk Institut
Best i Test hos DTI?

Spesifikasjoner LG Prestige Plus

LG Presitige Plus 2017

Modell F09MK F12MK
SEER 9,4 (A+++)  9,1 (A+++)
COP  5,6  5,1
Varmekapasitet kW 0,3-6,9  kW 0,3-7,32
Varmekapasitet ved -7C kW 4,82  kW 5,25
SCOP 5,2 (A+++)  5,1 (A+++)
Last ned produktark