LG Nordic Prestige Plus 2018

Den tidligere testvinneren har nå blitt enda bedre med unike varmeegenskaper ved lave temperaturer. Sammenlign de tekniske data med hvem som helst.

  • Fungerer ved utetemperaturer ned til -30oC
  • Innebygget Wifi styring
  • Bygget for nordisk klima
  • Smart diagnosis 
  • A+++ markedets høyeste energieffektivitet
  • 10 års kompressorgaranti

Produktinfo

Dette er varmepumpen for deg som stiller strenge krav til ytelser og komfort, for eksempel gir Prestige Plus inntil 3,9 kW ved minus 25oC. Dette er LGs toppmodell av luft til luft varmepumper, som ble lansert høsten 2017. LGs tidligere testvinner har nå blitt enda bedre med unike varmeegenskaper selv ved lave temperaturer. Prestige Plus har meget høye ytelser ved lav temperatur og en luftsirkulasjon uten sidestykke! I tillegg til en unik varmeeffekt har varmepumpen innebygd WIFI og Smart Diagnosis som overvåker varmepumpen kontinuerlig. 

Se gjerne på de tekniske spesifikasjonene for enda fler detaljer om denne kraftvarmepumpen fra LG!

Spesiallagd for nordisk klima

Libero Plus er spesiallagd for nordisk klima og sørger for effektiv oppvarming av både hjem og feriehus. På varme sommerdager fungerer også denne varmepumpen utmerket til nedkjøling på for eksempel hytta, samtidig som den kan sørge for en stabil og jevn temperatur når du selv ikke er tilstede.

Lav støy

LGs klimaanlegg med 19 dB lavt støynivå gir et lavt støynivå, samtidig som det gir frisk luft myk luft med bare 1 trykk.

Plastmaster Ionizer Plus

Den kraftige plastma-ioniseren beskytter mot lukt og skadelige stoffer i luften med over 3 millioner ioner som ikke bare steriliserer luften som går gjennom klimaanlegget, men også omgivende overflater for et sikrere og renere miljø. Plastmaster Ionizer Plus reduserer skadelige mikroskopiske partikler ved å tilsette luften som passerer gjennom klimaanlegget over 3 millioner ioner.

Micro Støvfilter med 3M Tech

Mikrostøvfilteret er et filter med høy luftstrøm og lav støy som benytter en sterk elekrostatisk ladning på overflaten for å tiltrekke og fange skadelige mikroskopiske stoffer, inkludert pollen og fint støv, som er kjent for å forårsake luftveissykdommer. 

Inkludert WIFI styring

Via SMART ThinQ Appen kan varmepumpen styres med WIFI, uansett hvor du er. Etter at du har koblet til kan du kontrollere temperatur, luftstrøm og timer via smarttelefon. Du kan koble flere enheter til varmepumpen slik at flere kan ha kontroll, i tillegg til at appen gir deg tilgang til andre LG produkter du måtte ha som kan styres via WIFI slik at du har alt samlet på ett sted. Appen gir deg også beskjed om når du bør bytte filter og ha vedlikehold på produktet for å sikre at varmepumpen din får en så lang levetid som mulig.

Smart diagnostisering

Med Smart Diagnosis kan du enkelt kontrollere oppsett, installasjon, foreta feilsøking og se annen informasjon fra smarttelefonen. Perfekt når du ikke har mulighet til å se informasjon fra varmepumpen via skjerm eller fjernkontroll! Ved å bruke LG Smart ThinQ appen og trykke på "Start Smart Diagnosis" kan du enkelt overvåke og kontrollere diagnoseresultatene via WIFI.

10 års garanti på inverterkompressor

LG tilbyr 10 års garanti på inverterkompressoren til klimaanlegg. Kompressorene er for varmepumpen det motoren er i et kjøretøy. Med 10 års garanti på kompressoren kan brukerne glede seg over fordelene med varmepumper fra LG over lengre tid.

Modell F09MK F12MK
SEER 9,4 (A+++) 9,1 (A+++)
COP  5,6  5,1
Varmekapasitet kW 0,3-6,9 kW 0,3-7,32
Varmekapasitet ved -7C kW 4,82 kW 5,25
SCOP 5,2 (A+++)  5,1 (A+++)

 

Last ned produktark