hz9_-35grader_hvit_u-utedel

Panasonic HZ25TKE-5 Bluefin

Verdens beste Panasonic varmepumpe!
Bedre energiøkonomi og lengre levetid med Blue Fin

Basert på Panasonics flaggskip HZ-serie hvor vi har lagt til en radiator med BlueFin belegg, noe som gir enda bedre ytelse, lengre levetid og bedre økonomi i vårt Nordiske klima. Bluefin belegget gjør at radiatoren ikke korroderer, noe som er en ekstra stor fordel i Norsk kystklima. Dessuten så avrimer den mer effektivt. En varmepumpe bygget for Norden helt enkelt.

Pumpen kommer med det mer miljøvennlige og mer energieffektive kjølemediet R32 som også gir mindre slitasje og forlenger varmepumpens levetid.

Veiledende pris

Panasonic HZ25TKE-5  22 400 kr med Bluefin

Panasonic HZ25TKE 21 400 kr (uten Bluefin)

Panasonic HZ35TKE  26 600 kr (uten Bluefin)

Priser er kun veiledende eks installasjon og kan variere med evt. kampanjer, kjørelengde for montøren og andre lokale forhold. Fyll ut kontaktskjemaet under så vil en dyktig lokal installatør gi deg et godt tilbud.

Fakta

  • Testet ved utetemperaturer ned til -35oC
  • R32 -Energieffektiv og gir lengre levetid
  • Bygget for vårt klima
  • Forberedt for App-styring via WIFI/SMS
  • Kinnan – erfaring og kompetanse siden 1989
Fakta
cs_hz_rke

Spesifikasjoner

Modell HZ25TKE-5 Bluefin HZ35TKE
SEER 7,80 (A+++) 7,80(A+++)
COP ved -7 2,61 2,44
Varmekapasitet kW 3,4 (0,85-6,65  kW 4,0 (0,85-7,75)
Varmekapasitet ved -7C kW 4,10 kW 4,7
SCOP 5,3 (A+++)  5,2 (A+++)
Last ned produktark

Best i Test hos DTI?

Panasonic har syv av de ti beste varmepumpene av alle luft/luft varmepumper som Energistyrelsen i Danmark har testet. (Per i dag er det de eneste testene som blir utført i Norden) Testene bekrefter at Panasonic har de desidert mest energieffektive og besparende varmepumpene i markedet. Panasonic har den høyeste års effektfaktoren (SCOP) av alle merker og modeller.

Hvis du vil se hele listen via lenken under så scroll deg litt ned på siden og velg luft til luft på venstre siden. "Effektivitet" som er en parameter som Energistyrelsen har testet viser hva som faktisk er mulig å realisere av effektfaktor i hver varmepumpe (SCOP). Altså hvor mange ganger mer varmeenergi varmepumpenpumpen kan gi enn det den bruker fra elnettet. 5,20 for en Flagship HZ betyr at den i gjenomsnitt kan gi 5,2 ganger mer enn den bruker av strøm.

Panasonic Flagship HZ/AZ er de tredje beste varmepumpene i markedet etter Panasonic VZ Heatcharge og LG Nordic Prestige. 

Varmepumper testet hos Dansk Teknologisk Institut
Best i Test hos DTI?

Wifistyring inkludert akkurat nå!

Akkurat nå får du med Intesis Home, Panasonics originale Wifi/App-fjernstyring på kjøpet når du kjøper en av Panasonics beste varmepumper via en av våre installatører. Selve fjernstyringen og appen får du altså gratis akkurat nå til en verdi av ca 3500kr. (Det kan komme til noe ekstra kost hvis du vil at installatøren skal sette opp styringen for deg.)

Intesis Home nettside
Wifistyring inkludert akkurat nå!