Personvernerklæring for Kinnan Norge

Behandling av personopplysninger på Kinnan.no

Kinnan AS tar personvern alvorlig og vil behandle personopplysningene etter lover og regelverk som gjelder for behandling av personopplysninger. Denne personvernerklæringen gjelder innsamling, lagring og bruk av personopplysninger på kinnan.no (nettstedet) og for kjøp og andre henvendelser hos Kinnan Norge AS.

Ansvarlig for behandling av personopplysninger

Kinnan Norge AS - Barstølveien 50, 4636 Kristiansand - Orgnr: 913 645 499 - Telefon: 406 98 200 - [email protected] - https://www.kinnan.no

Behandling av personopplysninger

Vårt formål når vi behandler alle personopplysninger om deg er å forbedre tjenestene våre. Personopplysninger som behandles og samles inn på Kinnan.no er kontaktopplysninger som navn, e-postadresse, telefonnummer og adresse. Vi behandler i tillegg opplysninger vedrørende aktiviteten din på Kinnan.no, som for eksempel kontakt du har med oss via e-post, telefon, chat.

Personopplysninger vi samler inn og behandler kan deles i to grupper:

  1. Informasjon du gir oss
  2. Informasjon vi får når du bruker våre tjenester

Informasjon du gir oss

Dersom du velger å fylle ut et kontaktskjema på hjemmesiden eller handle hos oss vil vi samle inn og lagre den informasjonen du gir.

  • Navnet ditt
  • E-postadressen din som vi bruker for kommunikasjon relatert til din innmeldte interesse/forespørsel
  • Telefonnummeret ditt som vi bruker for kommunikasjon relatert til din innmeldte interesse/forespørsel
  • Adressen din, som vi bruker for å kunne sette deg i kontakt med riktig installatør

Denne informasjonen er frivillig å gi fra seg, men den vil være nødvendig for å bruke eller bestille av oss. Når du melder interesse på hjemmesiden vår eller legger igjen kontaktinformasjon samler vi inn og oppbevarer navn, e-postadresse, telefonnummer og adresse. Dette er informasjon vi trenger for å besvare din henvendelse eller sette deg i kontakt med riktig installatør.

Dersom du kommuniserer med oss på andre måter, for eksempel via chat support, samler vi inn den informasjonen du gir fra deg i forbindelse med kontakten. Det vil være informasjon om:

  • Navnet ditt
  • E-postadressen din
  • Telefonnummeret ditt

Informasjon vi får når du bruker våre tjenester

Når du bruker hjemmesiden vår samler vi inn og oppbevarer data om hvilke produkter og temaer du søker og/eller klikker på. Det gjør vi for å lære hva våre kunder og potensielle kunder er opptatt av og dermed kunne forbedre og tilpasse våre tilbud og vareutvalg. Slik som mange andre aktører bruker også vi informasjonskapsler og lignende teknologi («cookies») for å samle informasjon om nettleser, enhet og aktivitet. Du kan lese mer om det her.

Utlevering av personopplysninger

Kinnan Norge bytter, selger eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart uten samtykke fra deg eller hvis det ikke er nødvendig for at vi skal behandle din henvendelse og/eller sette deg i kontakt med installatør i et gitt geografisk område. Av de som mottar personopplysninger av oss for å betjene dine henvendelser er det installatører vi samarbeider med for å levere produkter og tjenester til deg som sluttkunde. Det er kun mottakers navn, e-post adresse, adresse og telefonnummer som utleveres i denne forbindelse.

Sikring av personopplysninger

Kinnan Norge har strenge tiltak og rutiner for å sikre personopplysningene dine. Opplysninger vil kun overføres/utleveres til andre på en sikker og avtalefestet måte. Kinnan.no bruker HTTPS kommunikasjon for sikker og kryptert overføring av data mellom oss og deg.

Dine rettigheter ved behandling av personopplysninger

Kinnan setter pris på din tilbakemelding. Her finner du en oversikt over hvilke rettigheter du til enhver tid har og som du kan gjøre gjeldene ved å kontakte oss:

  • Trekke tilbake samtykke: Dersom du har gitt samtykke til å motta henvendelser fra oss om tilbud på våre varer og tjenester, kan du når som helst trekke dette samtykket tilbake. Samtykket kan trekkes tilbake ved å kontakte oss på chat, e-post eller telefon. Du kan også sende e-post til [email protected] 
  • Be om innsyn: Du har til enhver tid rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registert om deg.
  • Be om retting eller sletting: Du kan be oss om å rette opplysninger om deg som er feilaktige eller å be oss om å slette personopplysninger lagret om deg. Vi vil så godt vi kan imøtekomme forespørsler om å slette personopplysninger, men kan ikke gjøre det dersom det er rimelig grunn for å ikke gjøre det, for eksempel at vi må lagre opplysningene av dokumentasjonshensyn.
  • Bruk dine rettigheter: Dersom du ønsker å benytte deg av rett til innsyn i personopplysninger vi eventuelt har lagret på deg kan du sende en e-post til [email protected]. Vi vil behandle henvendelsen din så raskt som mulig, senest innen 30 dager.
  • Klage til datatilsynet: Dersom du mener vår behandling av dine personopplysninger bryter med personvernlovgivningen, herunder personopplysningsloven eller personvernforordningen (GDPR), kan du klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan du kan kontakte datatilsynet på deres hjemmesider www.datatilsynet.no

Endringer

Endringer i personvernerklæringen kan forekomme som følge av endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, endring på nettsiden eller av våre tjenester. Dersom endringer publiseres vil datoen for siste endring være inkludert i denne personvernerklæringen. Hvis det skjer endringer I måten vi behandler dine personopplysninger på vil vi varsle deg. Varsling skjer ved at vi publiserer en beskjed om endringene før de trer i kraft eller ved varsling direkte.

Versjon Dato Oppsummering av endringer
1.0 21.06.2018

Oppdatering av personvernerklæring i tråd med GDPR