Få et uforpliktende tilbud på markedets beste varmepumper!

Kontakt oss via skjemaet under og en av våre dyktige installatører tar kontakt med deg for uforpliktende tilbud. Vi hjelper også gjerne til med en gratis befaring hvor vi kommer med råd om beste valg og plassering av varmepumpe for akkurat ditt hus og deres behov.

Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg

Takk for din interesse!

Du vil bli kontaktet av en av Kinnans representanter innen kort tid.

Med vennlig hilsen, Kinnan Norge

Vis skjema igjen

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)
* Obligatorisk felt

De opplysninger du oppgir vil kun bli brukt for å koble deg mot riktig person i Kinnnan, eller en av Kinnans partnere/installatører slik at du får faglig og proff veiledning i valg av varmepumpe.

Hvorfor kjøpe varmepumpe?

En varmepumpe vil gi deg mange fordeler. Selv om det koster litt å kjøpe og installere varmepumpen så er det en svært god investering både for lommeboka og miljøet. En varmepumpe vil kutte fyringsutgiftene du tidligere har brukt til olje eller elektrisitet med opptil 85%.

5 grunner til å bestille varmepumpe fra Kinnan

  1. En varmepumpe sparer energi og penger for deg, den er miljøvennlig, enkel å bruke, gir god komfort og godt inneklima – og den kan brukes til kjøling.
  2. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam
  3. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet.
  4. At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati.
  5. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit,